3 FORMULES
DE BARTENDER MAAKT VERSCHILLENDE CREATIES EN LOODST JE DOOR DE WERELD VAN COCKTAILS EN MOCKTAILS.
Iedereen neemt gezellig plaats rond de bar en geniet van de kennis die onze charismatische bartender ongetwijfeld zal overbrengen. Hierna is het aan jullie. Onder begeleiding van de bartender maakt iedereen zijn eigen kunstwerk. De nadruk ligt op fun maken en een onvergetelijke ervaring mee naar huis nemen.

Maak je keuze uit onderstaande formules.
Cocktail workshop
cocktail workshop
cocktail workshop
VEELGESTELDE VRAGEN
- WAT IS HET MINIMUM AANTAL DEELNEMERS?
Er is geen minimum aantal personen, wel vragen we een minimum aanbesteding van € 295, dit komt overeen met 10 personen. Indien u met minder dan 10 personen bent krijgt u het verschil in een cadeau of aankoopbon voor in onze winkel of webshop.

HOE VERLOOPT EEN WORKSHOP?
Iedereen krijgt 1 cocktail of mocktail bij aankomst, gemaakt door de barman.
Iedereen krijgt afhankelijk van de gekozen formule zijn eigen of gedeelde barstation met eigen barmaterialen en benodigdheden. Iedereen kan dus als een echte barman de workshop volgen.
De barman maakt achter zijn bar station nog 3 cocktails voor de cocktail drinkers of 3 mocktails voor de mocktariers. Per +- 3 personen wordt er 1 drankje van elke soort gemaakt. Zo kan iedereen voldoende proeven.
Nadien maakt iedereen zelf 1 mocktail en 1 cocktail, onder begeleiding van de barman. Dit achter zijn eigen barstation.
Bij de "make me a pro" formule gaan we dieper in op het versieren van de cocktail en nemen we de tijd om een echt kunstwerkje te maken. We werken met de nieuwe en classic technieken uit de cocktail scene. Ice rocks, egg white, flairbartending, extra garnisch, vuur, rook, stikstof, droog ijs, poeders.


Liquid error: Could not find asset snippets/weglot_switcher.liquid